Medewerker Cliëntenadministratie

Wij zoeken nu echt de meest Woest Aantrekkelijke Medewerker Cliëntenadministratie:

24-32 uur per week | Standplaats Elst

Ik wou dat ik jou was! Jij verzorgt de cliëntenadministratie van aanmelding tot beëindiging van de zorg. Als een echte spin in het web kun je meerdere dingen tegelijk zonder het overzicht te verliezen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende telefoongesprekken en bezoekers. Je houdt de cliëntdossiers tiptop up-to-date, plant afspraken in en bewaakt het intakeproces. Naast contact met collega’s heb je ook intensief contact met ketenpartners (consulenten, gemeenten en zorgkantoren) en zorg je ervoor dat zij op tijd op de hoogte zijn van de juiste informatie. We werken met systemen als Vecozo, ZorgDomein en ONS. Het opstellen van rapportages en overzichten om het administratieve proces goed te laten verlopen kun je wel aan jou toevertrouwen

Iedereen is van de wereld! En jij helemaal want wij zoeken een enthousiast en flexibel persoon met de nodige dosis humor, lef en gezond boerenverstand. Je bent een talent in het plannen en organiseren van het werk. Snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en dan ook nog accuraat en oplossingsgericht werken kun jij als geen ander. Je raakt ook zeker niet in de stress als er deadlines gehaald moeten worden. Sterker nog, jij vindt dat juist een uitdaging!

Jij bent zo! Je hebt MBO (+)/HBO werk- en denkniveau. Het is een pré als je al werkervaring hebt opgedaan op het gebied van clientenadministratie en financieringsvormen niet voor je onbekend zijn (WMO, Wlz, Forensische zorg en ZVW). Je bent proactief, nauwkeurig en je bent een doorzetter. Jij bent een type die volhoudt. Pas als je alle benodigde info binnen hebt, ben jij tevreden. Communicatief, zowel schriftelijk als mondeling, sta jij je mannetje. Naast de administratie vinden wij het ook erg prettig als je kritisch kunt blijven kijken naar de werkprocessen zodat we ons blijven ontwikkelen en de beste zorg kunnen blijven leveren.

Is dit alles? Nee, zeker niet want wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Bij deze functie hoort een salaris conform CAO GGZ FWG 35. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. ZorgPlus biedt een meer dan uitstekend secundair voorwaardenpakket waar we je in een gesprek graag meer over vertellen.

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Heb jij interesse en voel je je thuis in onze informele omgeving; een energieke organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te kleuren? Dat is ZorgPlus! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com.

Wij hanteren geen sluitingsdatum. Als er een goede kandidaat voorbijkomt, gaan we gelijk in gesprek!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ZorgPlus is anders, eigenwijs en toont lef!

Watskebeurt? Wij bieden ambulante begeleiding aan volwassenen. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom. Zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie/ verslaving/ LVG) als met een forensische titel. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden wij opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau.

Het land van? Heel veel mensen want wij werken in de regio’s; Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen, Noordoost Brabant, Rivierenland, West Gelderland, Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Noord Veluwe, Achterhoek en Twente.  

Geef mij je angst... Kwaliteit van zorg is de ruggengraat van ZorgPlus waaraan we nooit concessies doen, zowel voor als achter de schermen. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker én de organisatie; open, eerlijk, een tikje brutaal en duidelijk. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.Naar het overzicht