Aanmelden

Actie Arena

Wij werken in de regio’s Centraal Gelderland, Noord Gelderland, Rivierenland, Foodvalley, Rijk van Nijmegen, Noord Oost Brabant, Achterhoek en Twente. 

Indicatie

Om gebruik te kunnen maken van begeleiding is een indicatie nodig vanuit één van de onderstaande domeinen:

  • Wmo (gemeente);
  • Forensisch (Ministerie van Veiligheid en Justitie);
  • Wlz (CIZ);

Onze kiXtarters ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie.

Cliëntondersteuning

Bij een Wlz indicatie wordt de cliëntondersteuning geboden via de zorgkantoren, neem hiervoor contact op met MenzisVGZ of Zilveren Kruis. Bij een Wmo indicatie wordt de cliëntondersteuning geboden door MEE.

Eigen bijdrage CAK

Bij indicaties vanuit de Wmo en Wlz geldt een verplichte eigen bijdrage vanuit het CAK. De eigen bijdrage CAK voor de Wmo is vanaf 1 januari 2024 voor iedereen maximaal €20,60 per maand. Bij de Wlz is deze afhankelijk van onder andere je inkomen of vermogen. Klik hier voor meer informatie over de eigen bijdrage bij Wlz. 

Aanmelden

Aanmelden kan door hier te klikken of te mailen naar info@zorgplus.com. Liever eerst sparren met een van onze kiXtarters? Klik hier voor contactgegevens van de juiste kiXtarter per regio. 

Privacyverklaring

Wij respecteren de privacy van onze cliënten. Onze Privacyverklaring beschrijft de privacyrechten van de cliënt en de stappen die we nemen om de privacy te beschermen. Klik hier voor de Privacyverklaring.