Manager regio Twente, IJsselland en Noord Gelderland

Wij zoeken een Woest Aantrekkelijke manager voor de regio Twente, IJsselland en Noord Gelderland

Standplaatsen Borne en Apeldoorn

De omgeving van de GGZ zorg is constant in beweging. Verschuivingen in de financiering van de zorg, bijvoorbeeld van Wmo naar Wlz, en het herschikken van verantwoordelijkheden in de keten van de zorg zijn eerder gewoonte dan uitzondering. Door de focus op de kwaliteit van zorg en het realiseren van de daaraan gerelateerde doelstellingen is ZorgPlus GGZ een zeer gerespecteerde en gewilde zorgverlener in dit speelveld van de GGZ zorg. Alle relevante aspecten leveren zeer dynamische en interessante ontwikkelingen op voor onze organisatie. We groeien en passen aan, we innoveren en ontwikkelen en acteren zowel reactief als proactief op de bewegingen in onze markt.

Waarom nou jij! Een uitdagende zelfstandige functie met een breed takenpakket. Je geeft leiding aan onze activiteiten in de regio Twente, Ijsselland en Noord Gelderland; een ervaren, enthousiast en betrokken team van ambulant begeleiders, cliëntmanagers en medewerkers expertiseteam. Je bent verantwoordelijk voor deze professionals en hun prestaties waarbij verbinding en kwaliteit van zorg altijd voorop staat. Je weet wat elk teamlid nodig heeft en zorgt voor een effectieve samenwerking. Goed communiceren en delegeren vanuit eigen verantwoordelijkheid is essentieel waarbij je ruimte geeft voor ideeën. Altijd vanuit duidelijkheid, openheid, eerlijkheid en vertrouwen. Kortom; je bent woest aantrekkelijk voor je team met een scherp oog gericht op ontwikkeling en het behalen van resultaten.

Onze controller adviseert en ondersteunt bij het ontwikkelen en realiseren van een effectieve bedrijfsvoering. Planners zijn je rechterhand bij het organiseren van het zorgproces en op zorg inhoudelijk gebied werk je intensief samen met ons expertiseteam. Samen met accountmanagers die verantwoordelijk zijn voor het netwerk van gemeentes, wijkteams (Wmo), zorgkantoren (Wlz) en het ministerie van Veiligheid en Justitie (DJI), werk je aan een goede strategie om instroom van cliënten te realiseren.

Je bent mede verantwoordelijk voor innovatie en levert een belangrijke bijdrage aan het sturen en ontwikkelen van ZorgPlus GGZ.

Ik wou dat ik jou was! Wij zijn op zoek naar een bijzonder leuke, stevige en flexibele persoonlijkheid met een duidelijke visie en mening die ons past. Je hebt ervaring in de zorg met een soortgelijke functie in de GGZ. Je bezit een gezonde dosis zelfvertrouwen, humor en overtuigingskracht. Je stuurt tactisch en weet kansen te benutten zonder daarbij de kwaliteit van zorg uit het oog te verliezen. Je bent daadkrachtig, toont lef en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Iedereen is van de wereld! En jij helemaal want jij bent uiteraard de meest woest aantrekkelijke nieuwe collega binnen ZorgPlus! Je bent goed in het zelfstandig en efficiënt plannen van je eigen werk; samenwerken is bijna een tweede natuur. Je hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en je hebt een duidelijke visie op de zorg. En niet geheel onbelangrijk: je hebt een woeste dosis gezonde humor!

Jij bent zo! 

  • Je hebt een afgeronde HBO (+) opleiding;
  • Je beschikt over kennis en ervaring m.b.t. de zorg;
  • Je bent een verbinder, denkt positief en bent niet te lief;
  • Doelgericht en doortastend zijn is jou vanzelfsprekend;
  • Je stuurt op eigen verantwoordelijkheid en bent resultaatgericht;
  • Je bent besluitvaardig en moedigt vooruitgang aan;
  • Verbeteren en ontwikkeling stimuleren vind je natuurlijk;
  • Je inspireert, complimenteert en zorgt voor goede verhoudingen tussen werk en privé;
  • Je beschikt over uitstekende communicatie en sociale vaardigheden;
  • En natuurlijk… heb jij een voorbeeldfunctie.

Is dit alles? Nee, zeker niet want wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 32 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar, met uitstekend uitzicht op een vaste aanstelling. Bij deze functie hoort een salaris conform CAO GGZ FWG 60. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. ZorgPlus biedt een meer dan uitstekend secundair voorwaardenpakket waar we je in een gesprek graag meer over vertellen.

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Heb jij interesse en voel je je thuis in onze informele omgeving; een energieke organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te kleuren? Dat is ZorgPlus! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als er een goede kandidaat voorbij komt, wachten we niet af maar gaan we gelijk in gesprek!

ZorgPlus is anders, eigenwijs en toont lef!

Watskebeurt? Wij bieden ambulante begeleiding aan volwassenen. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom. Zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie/ verslaving/ LVG) als met een forensische titel. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden wij opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau.

Het land van? Wij werken in de regio’s; Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen, Noordoost Brabant, Rivierenland, West Gelderland, Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Noord Veluwe, Achterhoek en Twente.  

Geef mij je angst... Kwaliteit van zorg is de ruggegraat van ZorgPlus waaraan we nooit concessies doen, zowel voor als achter de schermen. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker én de organisatie; open, eerlijk, een tikje brutaal en duidelijk. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.

 Naar het overzicht