Manager regio Twente, IJsselland en Noord Gelderland

Wij zoeken een Woest Aantrekkelijke manager voor de regio Twente, IJsselland en Noord Gelderland

De omgeving van de GGZ zorg is constant in beweging. Voor ons team in de regio Twente, IJsselland en Noord Gelderland zoeken wij een verbindende, besluitvaardige Manager Ambulante GGZ. Je bent onderdeel van regio Noord (meerdere locaties), je werkt grensoverschrijdend samen met andere teams en collega-managers en speelt een sleutelrol in het uitdragen van de visie en werkwijze van ZorgPlus.

Ik Wou Dat Ik Jou Was. Heb jij ervaring en bekendheid met ons werkveld en ken je het relevante netwerk? Weet jij wat elk teamlid nodig heeft en zorg je voor samenwerking en kruiZbestuiving? Wissel jij makkelijk tussen details en grote lijnen, zodat het team zich gesteund en versterkt voelt om de kwaliteit van zorg te leveren die onze cliënten verder helpt? Kun jij het team inspireren zonder betutteling en faciliteren in hun werk, met respect voor hun professionaliteit en zelfstandigheid?

Kortom; ben jij woest aantrekkelijk voor je teams met een scherp oog gericht op ontwikkeling en het behalen van resultaten?

Ik Wil Je! Wat verwachten we van jou?

  • Ervaring: In een vergelijkbare functie binnen de GGZ.
  • Eigenschappen: Doelgericht, zelfvertrouwen, humor, overtuigingskracht, tact, en daadkracht.
  • Visie: Stevig, leuk en flexibel met een duidelijke visie die bij ons past.

Omarm! Wat bieden wij?

  • Functie: Uitdagende functie met breed takenpakket.
  • Teams: Samenwerken met ervaren, enthousiaste en betrokken collega’s.
  • Arbeidsvoorwaarden: Arbeidsovereenkomst van minimaal 28 uur per week, in eerste instantie voor een jaar met de intentie dat deze hierna omgezet wordt naar een vaste aanstelling. Salaris volgens CAO GGZ FWG 60, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Jij Bent Zo! Wat maakt jou bijzonder?

  • Opleiding: Hbo (+) werk- en denkniveau.
  • Eigenschappen: Een mensenmens en verbinder met positieve energie, niet te lief, doelgericht en doortastend, die eigen verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid stimuleert, en continu op zoek is naar verbetering en ontwikkeling.
  • Stijl: Inspireert en complimenteert, bewaakt de balans tussen werk en privé en handelt vanuit duidelijkheid, openheid, eerlijkheid en vertrouwen.

Bloed, Zweet en Tranen! Voel je thuis in onze informele omgeving? Heb jij lef en durf je grenzen te verleggen? Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief naar ons. Bezoek ook onze website www.zorgplus.com.

Watskebeurt? ZorgPlus biedt ambulante begeleiding aan volwassenen, zonder contra-indicaties. Onze expertise ligt bij complexe doelgroepen met een dubbele of drievoudige diagnose (psychiatrie/ verslaving/ LVB), mogelijk gecombineerd met een forensische achtergrond. Onze begeleiding focust op praktische ondersteuning, het bevorderen van stabiliteit en het verbeteren van de levenskwaliteit.

Hartslag! Bij ZorgPlus vormt kwaliteit van zorg het kloppend hart. Als lerende en succesvolle organisatie onderscheiden wij ons met een eigen(wijs) DNA. Onze toewijding aan topkwaliteit en heldere doelstellingen positioneert ZorgPlus als een gerespecteerde zorgverlener in de GGZ.

Niet Of Nooit Geweest. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. En als je als manager denkt dit allemaal anders in te kunnen vullen, solliciteer dan vooral niet.Naar het overzicht