Ambulant begeleider regio Nijmegen

Wij zoeken Woest Aantrekkelijke ambulant begeleiders die wonen in of rondom de onderstaande gemeenten!

Berg en Dal – Beuningen – Druten – Heumen – Mook en Middelaar – Nijmegen – Wijchen

Ik Wou Dat Ik Jou Was! Ben jij die (on)gewone, gepassioneerde begeleider met HBO kracht en indrukwekkende expertise in complexe problematiek? Maak jij het verschil met jouw levenslessen en zie jij mogelijkheden waar anderen contra-indicaties zien?

Ik Wil Je! Als jij uitblinkt in het zelfstandig en efficiënt plannen van je werk, en als samenwerken met een duo-begeleider en een expertiseteam je als muziek in de oren klinkt. Voelt onze visie voor jou als een tweede natuur en heb je een flink portie humor, dan ben jij degene die we zoeken!

Omarm: De vrijheid en flexibiliteit van werkuren en –dagen waar dit mogelijk en veilig is. Ontdek onze (ervarings)gerichte trainingen, e-learningsmodulen en persoonlijke ontwikkelkansen. Geniet meerdere keren per jaar van teambijeenkomsten en een feest omdat wij een gezonde balans tussen werk en privé en een geweldige sfeer belangrijk vinden.

Jij Bent Zo! Als je minstens een afgeronde relevante Hbo-opleiding hebt, bij voorkeur in SPH, MWD, HBO-V of SPV of bereid bent middels het EVC traject Social Work profiel Zorg specialisatie GGZ-agoog van EVC Nederland Hbo werk- en denkniveau aan te tonen. Daarnaast heb je minstens 3 jaar werkervaring met – en uitgebreide kennis van onder andere schizofrenie, psychoses, LVB-problematiek, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek, multiproblem gezinnen, zorgmijders en de forensische psychiatrie. Met een rijbewijs en eigen auto ben je flexibel, mobiel en klaar om te starten.

Is Dit Alles? Zeker niet! Wij bieden een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week, in eerste instantie voor een jaar met de intentie dat deze hierna omgezet wordt naar een vaste aanstelling. Bij deze functie hoort een salaris volgens de CAO GGZ FWG 50, afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring. Daarnaast bieden we een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waarover we graag meer vertellen in een gesprek.

Bloed, Zweet en Tranen! Sta jij te trappelen omdat je je thuis voelt in onze informele omgeving waar je wordt uitgedaagd? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te kleuren en grenzen te verleggen? Laat geen moment onbenut en stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief. Vergeet niet een kijkje te nemen op onze website www.zorgplus.com.

ZorgPlus is anders, eigenwijs en toont lef!

Watskebeurt? Wij bieden ambulante begeleiding aan volwassenen en hanteren geen contra-indicaties. Onze expertise ligt bij de complexe, gespecialiseerde doelgroep met een dubbel- of trippel-diagnose (psychiatrie/verslaving/LVG), mogelijk gecombineerd met een forensische achtergrond. We richten ons ook op multiproblem gezinnen en zorgmijders (bemoeizorg). Bij ZorgPlus bekijken we elke situatie op individueel niveau. Onze begeleiding heeft als doel om op praktische wijze, vanuit de eigen regie van de cliënt, ondersteuning, stabiliteit en een signalerende rol te bieden waar dit nodig is. Daarbij staat de verbetering van de kwaliteit van leven voorop.

Hartslag! Kwaliteit van zorg is het hart van ZorgPlus, en daar doen we, zowel voor als achter de schermen, nooit concessies aan. Bij ons draait het om de cliënt, de medewerker én de organisatie; open, eerlijk, een tikkeltje brutaal en duidelijk. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.

Niet Of Nooit Geweest. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Naar het overzicht