Medewerker Expertiseteam regio Noord Gelderland & Twente

Wij zoeken nu echt de meest Woest Aantrekkelijke Medewerker Expertiseteam regio noord Gelderland & Twente

Ik wou dat ik jou was! Een uitdagende, zelfstandige, veelzijdige en unieke functie die ons begeleidingsproces versterkt! Een breed takenpakket met focus op taken en verantwoordelijkheden die horen bij cliënten, ambulant begeleiders en samenwerkingspartners. Met jouw kwaliteiten op het gebied van psychiatrische expertise en coaching is (op tijd) signaleren en borgen van risico’s continu een uitdaging, echter zonder echt cliënten contact. Je zet lijnen uit in crisissituaties met een juiste bejegeningslijn. Je toetst gevraagd en ongevraagd en onderhoudt periodiek coaching gesprekken met ambulant begeleiders. De coaching richt zich op het verbreden van kennis, het sturen op eigen verantwoordelijkheid en kruisbestuiving onderling. Je stelt kritische vragen, denkt in mogelijkheden en behoudt een helikopterview. Je bent sterk in het nemen van besluiten die zowel het belang van de cliënt, medewerker en/of organisatie dient. Je biedt handen in de rug!

Iedereen is van de wereld! En jij helemaal want jij bent uiteraard de meest woest aantrekkelijke nieuwe collega binnen ZorgPlus! Je bent een stevige en flexibele persoonlijkheid met een gezonde dosis humor, een duidelijke visie en mening. Je hebt veel ervaring in de psychiatrie met uiteenlopende, complexe doelgroepen en verschillende problematieken. Forensische ervaring is een pré. Je weet gepast te coachen, te stimuleren en te begrenzen. Natuurlijk ben je op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen die te maken hebben met DJI, WMO, CIZ en het (her)indiceren en toewijzen van zorg. Je bent daadkrachtig, toont lef en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Jij bent zo! Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV en aangevuld met inhoudelijke verbreding en/of coaching. Je hebt daarnaast werkervaring in de ambulante en/of forensische psychiatrie. Je hebt onder meer kennis van schizofrenie, psychoses, LVB problematiek, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslavingsproblematiek en multiproblem-gezinnen.

Uiteraard:

  • beschik je over tact, overtuigingskracht en vakinhoudelijke kennis;
  • zijn nauwkeurig (samen)werken, geduld en doorzettingsvermogen voor jou vanzelfsprekend;
  • kun je goed analyseren en reflecteren;
  • balanceer je makkelijk tussen diverse spanningsvelden;
  • ben je een prettige, kritische en representatieve gesprekspartner;
  • sta je stevig in je schoenen, word je enthousiast van buiten de lijntjes kleuren;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs en auto;
  • beschik je natuurlijk over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk!

Is dit alles? Nee, zeker niet want wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Bij deze functie hoort een salaris conform CAO GGZ FWG 55. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. ZorgPlus biedt een meer dan uitstekend secundair voorwaardenpakket waar we je in een gesprek graag meer over vertellen.

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Heb jij interesse en voel je je thuis in onze informele omgeving; een energieke organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te kleuren? Dat is ZorgPlus! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com

Een praktijkgericht assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als er een goede kandidaat voorbij komt, wachten we niet af maar gaan we gelijk in gesprek!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ZorgPlus is anders, eigenwijs en toont lef!

Watskebeurt? Wij bieden ambulante begeleiding aan volwassenen. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom. Zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie/ verslaving/ LVG) als met een forensische titel. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden wij opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau.

Het land van? Wij werken in de regio’s; Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen, Noordoost Brabant, Rivierenland, West Gelderland, Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Noord Veluwe, Achterhoek en Twente.  

Geef mij je angst... Kwaliteit van zorg is de ruggegraat van ZorgPlus waaraan we nooit concessies doen, zowel voor als achter de schermen. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker én de organisatie; open, eerlijk, een tikje brutaal en duidelijk. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.

 Naar het overzicht