Manager regio Brabant

Wij zoeken een Woest Aantrekkelijke manager voor de regio Brabant

De omgeving van de GGZ zorg is constant in beweging. Verschuivingen in de financiering van de zorg, bijvoorbeeld van WMO naar WLZ, en het herschikken van verantwoordelijkheden in de keten van de zorg zijn eerder gewoonte dan uitzondering. Door de focus op de kwaliteit van zorg en het realiseren van de daaraan gerelateerde doelstellingen is ZorgPlus GGZ een zeer gerespecteerde en gewilde zorgverlener in dit speelveld van de GGZ zorg. Alle relevante aspecten leveren zeer dynamische en interessante ontwikkelingen op voor onze organisatie. We groeien en passen aan, we innoveren en ontwikkelen en acteren zowel reactief als proactief op de bewegingen in onze markt.

Wat ga je doen

Een uitdagende zelfstandige functie met een breed takenpakket. Je geeft leiding aan onze cirkel Brabant; een ervaren, enthousiast en betrokken team van ambulant begeleiders, cliëntmanagers en medewerkers expertiseteam. Je bent verantwoordelijk voor deze professionals en hun prestaties waarbij verbinding en kwaliteit van zorg altijd voorop staat. Je weet wat elk teamlid nodig heeft en zorgt voor een effectieve samenwerking. Goed communiceren en delegeren vanuit eigen verantwoordelijkheid is essentieel waarbij je ruimte geeft voor ideeën. Altijd vanuit duidelijkheid, openheid, eerlijkheid en vertrouwen. Kortom; je bent woest aantrekkelijk voor je team met een scherp oog gericht op ontwikkeling en het behalen van resultaten.

Onze controller adviseert en ondersteunt bij het ontwikkelen en realiseren van een effectieve bedrijfsvoering. Planners zijn je rechterhand bij het organiseren van het zorgproces en op zorg inhoudelijk gebied werk je intensief samen met ons expertiseteam. Je werkt samen met accountmanagers die verantwoordelijk zijn voor het netwerk van gemeentes, wijkteams (WMO), zorgkantoren (WLZ) en het ministerie van Veiligheid en Justitie (DJI).

Je bent verantwoordelijk voor innovatie omtrent nieuwe projecten en hebt een belangrijke rol in het sturen en ontwikkelen van ZorgPlus GGZ.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een bijzonder leuke, stevige en flexibele persoonlijkheid met een duidelijke visie en mening die ons past. Je hebt ervaring in de zorg met een soortgelijke functie in de GGZ. Je bezit een gezonde dosis zelfvertrouwen, humor en overtuigingskracht. Je stuurt tactisch en weet kansen te benutten zonder daarbij de kwaliteit van zorg uit het oog te verliezen. Je bent daadkrachtig, toont lef en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Uiteraard

  • Heb je een afgeronde HBO (+) opleiding.
  • Beschik je over kennis en ervaring m.b.t. de zorg
  • Ben je een verbinder, denk je positief en ben je niet te lief;
  • Is doelgericht en doortastend zijn voor jou vanzelfsprekend;
  • Stuur je op eigen verantwoordelijkheid en ben je resultaatgericht;
  • Past besluitvaardig zijn en vooruitgang aanmoedigen bij jou;
  • Ben je altijd op zoek naar verbetering en ontwikkeling;
  • Inspireer en complimenteer je en zorg je voor goede verhoudingen tussen werk en privé;
  • Beschik je over uitstekende communicatie en sociale vaardigheden;
  • En natuurlijk…heb je een voorbeeldfunctie.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Bij deze functie hoort een salaris conform COA GGZ FWG 60. De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als er een goede kandidaat voorbij komt, wachten we niet af maar gaan we gelijk in gesprek!

Doelgroep

Wij bieden ambulante begeleiding aan jeugd en volwassenen met de juiste ‘kliks’ en expertises. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom; zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie/ verslaving/ LVG) als met een forensische titel. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden wij opvoedondersteuning. Wij bekijken iedere situatie op individueel niveau.

Werkgebied

Wij werken in de regio’s; Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen, Noordoost Brabant, Rivierenland, West Gelderland, Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Noord Veluwe, Achterhoek en Twente.  

Ons DNA

Kwaliteit van zorg is onze drijfveer waarin we nooit concessies doen, zowel voor als achter de schermen. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker én de organisatie. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Wij staan voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en kritisch gezond boerenverstand. Wij denken marktgericht, houden van korte lijnen en kiezen een doelgerichte aanpak. Wij zijn tegen normaliseren, durven risico’s te nemen en denken in mogelijkheden. Wij zijn kritisch, flexibel, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.

Waar jij je thuis voelt

Jij voelt je thuis in onze informele omgeving. Een dynamische platte organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes en de ontwikkelingen. Nooit alleen, maar samen met gedreven collega’s. Welkom dit is ZorgPlus!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Naar het overzicht