Clientmanager regio Brabant

Wij zoeken een Woest Aantrekkelijke Clientmanager regio Brabant

Standplaats Elst | 24-32 uur per week

Functieomschrijving

Een uitdagende, zelfstandige en veelzijdige functie! Je hebt een breed takenpakket gericht op een belangrijke stap in ons begeleidingsproces: start zorg. De intake is de basis om risico’s in te schatten en de bejegeningslijn voor begeleiders uit te zetten.

Je bent verantwoordelijk voor intakegesprekken in de thuissituatie van nieuwe cliënten. Hierbij ondersteun je bij het formuleren en verduidelijken van de hulpvraag. Je schept eveneens reële verwachtingen of stelt grenzen daar waar nodig zodat taken en verantwoordelijkheden voor eenieder duidelijk zijn.

Onze complexe doelgroep vraagt dat jij stevig in je schoenen staat, goed bent in contactgroei maar ook kritische vragen kan stellen (gerelateerd aan psychiatrische problematiek en/of psychosociale problemen). Je deinst er niet voor terug om moeilijke of pijnlijke onderwerpen bespreekbaar te maken, zonder de cliënt te ontwrichten. Dit alles in samenwerking met en ondersteuning van ons expertiseteam.

Je ziet er een uitdaging in om de administratie rondom de intake gedegen en nauwkeurig te verwoorden en te verzorgen.

Onze cliënten worden aangemeld via de cliënt zelf, gemeenten, wijkteams, zorgkantoor, reclassering en collega zorgaanbieders. In dit speelveld ben je een netwerker, die snel schakelt en zorg draagt voor een passende beschikking op basis van inhoud en zorgvraag.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een bijzonder leuke, stevige en flexibele persoonlijkheid met een duidelijke visie en mening. Je hebt veel ervaring in en affiniteit met de (ambulante) psychiatrie met uiteenlopende, complexe doelgroepen en verschillende problematieken. Daarbij ben je bekend met het managen van administratieve processen rondom instroom. Je houdt jezelf goed op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen die te maken hebben met de WMO, Wlz en FZ met betrekking tot het (her)indiceren en toewijzen van zorg. Je bent daadkrachtig, toont lef en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Uiteraard

  • Heb je een afgeronde relevante hbo-opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV;
  • Beschik je over tact, overtuigingskracht en vakinhoudelijke kennis;
  • Zijn geduld en doorzettingsvermogen voor jou vanzelfsprekend;
  • Kun je goed kunt analyseren, plannen, presenteren en organiseren;
  • Ben je een prettige, kritische en representatieve gesprekspartner;
  • Sta je stevig in je schoenen, word je enthousiast van out of the box denken;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto;
  • En…natuurlijk beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Aanbieding

Wij bieden je een overeenkomst van minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in FWG 55 CAO GGZ, de inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com. Een praktijkgericht assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als er een goede kandidaat voorbij komt, wachten we niet af maar gaan we gelijk in gesprek!

Doelgroep

ZorgPlus is een GGZ-organisatie voor ambulante begeleiding aan jeugd en volwassenen. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom; zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie/ verslaving/ LVG) als met een forensische titel.

ZorgPlus wil vanuit haar visie cliënten voorzien van goede zorg met de juiste ‘klik’ en expertise. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau.

Werkgebied
Wij zijn werkzaam in de regio’s; Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen, Noordoost Brabant, Rivierenland, West Gelderland,  Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Noord Veluwe, Achterhoek en Twente.

Ons DNA

Kwaliteit van zorg is onze drijfveer waarin we nooit concessies doen, zowel voor als achter de schermen. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker én de organisatie. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Wij staan voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en kritisch gezond boerenverstand. Wij denken marktgericht, houden van korte lijnen en kiezen een doelgerichte aanpak. Wij durven risico’s te nemen en denken in mogelijkheden. Wij zijn kritisch, flexibel, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.

Waar jij je thuis voelt

Jij voelt je thuis in onze informele omgeving. Een dynamische platte organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes en de ontwikkelingen. Nooit alleen, maar samen met gedreven collega’s. Welkom dit is ZorgPlus!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.



Naar het overzicht