Clientmanager regio Brabant

Wij zoeken een Woest Aantrekkelijke collega!

Ik wou dat ik jou was! Je bent verantwoordelijk voor intakegesprekken in de thuissituatie van nieuwe cliënten. Hierbij ondersteun je bij het formuleren en verduidelijken van de hulpvraag. Je hebt een breed takenpakket gericht op een belangrijke stap in ons begeleidingsproces: de start van de begeleiding. In dit speelveld ben je een netwerker, die snel schakelt en zorgt voor een passende beschikking op basis van inhoud en zorgvraag.

Iedereen is van de wereld! En jij helemaal want wij zoeken een bijzonder leuke en flexibele persoonlijkheid met een duidelijke visie en mening. Je hebt veel ervaring in de (ambulante) psychiatrie met uiteenlopende, complexe doelgroepen en verschillende problematieken. Onze complexe doelgroep vraagt dat jij stevig in je schoenen staat, goed bent in contactgroei maar ook kritische vragen kunt stellen. Dit alles in samenwerking met en ondersteuning van ons expertiseteam.

Jij bent zo! Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV. Je beschikt over tact, overtuigingskracht en vakinhoudelijke kennis; geduld en doorzettingsvermogen zijn als het ware je tweede natuur. Je kunt goed analyseren, plannen, presenteren en organiseren en je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Is dit alles? Nee, zeker niet want wij bieden je een overeenkomst van minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in FWG 55 CAO GGZ, de inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.  Je standplaats is Elst. 

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Heb jij interesse en voel je je thuis in onze informele omgeving; een energieke organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te kleuren? Dat is ZorgPlus! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com.Een praktijkgericht assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

ZorgPlus is anders, eigenwijs en toont lef!

Watskebeurt? Wij bieden ambulante begeleiding aan volwassenen. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom. Zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie/ verslaving/ LVG) als met een forensische titel. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden wij opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau.

Het land van? Heel veel mensen want wij werken in de regio’s; Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen, Noordoost Brabant, Rivierenland, West Gelderland, Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Noord Veluwe, Achterhoek en Twente.  

Geef mij je angst... Kwaliteit van zorg is de ruggegraat van ZorgPlus waaraan we nooit concessies doen, zowel voor als achter de schermen. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker én de organisatie; open, eerlijk, een tikje brutaal en duidelijk. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.

 Naar het overzicht