Ambulant begeleider regio Rivierenland

Wij zoeken Ambulant begeleiders!
Regio’s: Rivierenland

Je werkt altijd in de regio waar je woont. Zo zijn we voor deze regio op zoek naar kandidaten woonachtig in de gemeente:

  • Tiel
  • Maasdriel
  • West-Betuwe

Functieomschrijving
In deze uitdagende baan bied je ambulante begeleiding aan een (zeer) complexe doelgroep. Als Ambulant Begeleider begeleid je cliënten in hun eigen thuissituatie. Je begeleidt cliënten met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie / verslaving / LVG), met een forensische titel als ook multiproblem-gezinnen. Je motiveert, stimuleert en activeert de cliënt gericht op het vergroten van de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

ZorgPlus werkt altijd met twee vaste begeleiders per cliënt. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit en continuïteit van de zorg. Je signaleert en rapporteert aandachtspunten, complexe en/of risicovolle situaties en schakelt zo nodig extra expertise in. Hierbij kun je terugvallen op de manager en/of het expertiseteam. Je draagt zorg voor het opstellen, bijstellen en evalueren van het zorgplan in overleg met de cliënt.

Jouw profiel
Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV. Wij zijn uitdrukkelijk op zoek naar kandidaten met ervaring in de (ambulante) psychiatrie. Je hebt o.a. kennis van:

• Schizofrenie, psychoses
• Persoonlijkheidsstoornissen
• Angststoornissen
• Verslavingsproblematiek;
• Forensische problematiek
• LVG problematiek
• Multiproblem-gezinnen

Je bent in staat om zelfstandig te werken en je staat sterk in je schoenen. Je bent empathisch en representatief waarbij je je bewust bent van de samenwerkingsrelatie met wijkteams en ketenpartners. Verder is het belangrijk dat je je werk goed kan plannen. Je bent niet alleen een autonome professional, maar ook een specialist in samenwerken.
Je bent gezien het ambulante karakter van de functie, in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan met de nodige zelfstandigheid en flexibiliteit, waarbij je bezig bent met waar jij het beste in bent: ambulante begeleiding bieden aan kwetsbare cliënten!
  • Je plant zelf je afspraken met jouw cliënten in en bent dus niet gebonden aan roosters.
  • Je hebt regelmatig gesprekken met je manager en zorginhoudelijk met de medewerker expertiseteam. Daarnaast stem je casusgebonden één op eén af met je duo begeleider. Aan alle kanten mogelijkheden om zorginhoudelijk te sparren dus, zonder teamoverleg, maar wel ieder kwartaal een ZorgPlus bijeenkomst gericht op informeren en het ontmoeten van je collega’s.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. We bieden een overeenkomst van minimaal 24 uur per week. Het aantal uren wordt in overleg met jou vastgesteld, wanneer je graag meer of juist minder uren werkt is dit mogelijk. De functie is ingeschaald in FWG 50 van de CAO GGZ. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com.

Over ons
ZorgPlus is een GGZ organisatie voor ambulante begeleiding aan jeugd en volwassenen. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom; zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie / verslaving / LVG) als met een forensische titel.

ZorgPlus wil vanuit haar visie cliënten voorzien van goede zorg met de juiste ‘klik’ en expertise. Onze doelgroep bestaat o.a. uit zorgwekkende zorgmijders, maar ook uit forensische cliënten en vluchtelingen met een psychiatrische achtergrond. Ook werken wij met multiproblem-gezinnen en bieden opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau.

Werkgebied
ZorgPlus biedt ambulante begeleiding in de regio’s Rijk van Nijmegen, Rivierenland, Noordoost Brabant, de Peel, Arnhem, Foodvalley, Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Achterhoek, Twente, IJsselland en Noord Veluwe.

Kenmerken
Bij ZorgPlus gaat het om de cliënt, de medewerker en de organisatie en staat kwaliteit altijd voorop. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Wij staan voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en een kritisch gezonde houding.
Wij denken marktgericht, houden van korte lijnen en kiezen een doelgerichte aanpak. Wij durven risico’s te nemen en denken in mogelijkheden. ZorgPlus is kritisch, flexibel, initiatiefrijk en een tikje brutaal.

Waar je je thuis voelt
Je voelt je thuis in een informele omgeving. Een dynamische organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes en de ontwikkelingen. Niet alleen, maar samen met gedreven collega’s. Je fungeert graag als spin in het web met een hoge mate van professionaliteit en collegialiteit. Welkom, dit is ZorgPlus!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Naar het overzicht